Στρατηγική

   Για να είστε επιτυχής σε ό, τι κάνετε στη ζωή, θα πρέπει να έχετε σχέδιο επίθεσης. Όλοι οι μεγάλοι αθλητές και ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου είχαν μια στρατηγική και ένα σύνολο σκοπών. Γ’αυτο πρέπει να είστε συνεπείς και να εστιάζεστε και να έχετε μια καλή στρατηγική. Εδώ είναι μερικές αποδεδειγμένες στρατηγικές, όταν ποντάρετε στη ζωντανή.

Στρατηγική για “τον φαβορί”

   Υπάρχει μια απλή αλλά και πολύ αποτελεσματική στρατηγική. Οι καλύτεροι αγώνες γ’αυτο είναι εκείνους στους οποίους το αουτσάιντερ σκόραρε το πρώτο γκολ. Παράδειγμα Ρεάλ Μαδρίτης παίζει στο σπίτι με την Santander και ως συντελεστής για την νίκη των γηπεδούχων είναι 1.25.Εαν όμως Santander σκόραρε σε 10-15 λεπτό του παιχνιδιού στόχο για δείκτη Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να υπερβαίνει το 2.00. Σε παρόμοιες συναντήσεις είναι αναμενόμενο το φαβορί να αφομοιώσει γρήγορα. Εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για να σκεφτούμε γρήγορα και να βασιστούμε στην διαίσθηση, επειδή πέντε λεπτά αργότερα, εάν Ρεάλ Μαδρίτης ισοπεδώσει, ο συντελεστής μπορεί να έχει επιστρέψει στο παλιό επίπεδο ή ελαφρώς πιο ψιλά. Αυτά τα παιχνίδια δεν αξίζουν την προσοχή πριν την έναρξη του παιχνιδιού, λόγω των χαμηλών αποδόσεων για το φαβορί, αλλά σ’αυτή την περίπτωση ανάπτυξης, αν παρακολουθήσετε τον αγώνα και στοιχηματίσετε, πολύ γρήγορα θα αρπάξετε υψηλό συντελεστή πριν τα γραφεία στοιχημάτων ξανά να τον υποβαθμίσουν. Γ’αυτό θα πρέπει να παρακολουθείτε τέτοιους αγώνες και να στοιχηματίσετε γρήγορα. Στρατηγική ” περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή “

   Αλλιώς, μπορείτε να παρακολουθήσετε έναν αγώνα που είναι ίσο μέχρι το ογδοηκοστό λεπτό, αλλά βλέπετε ότι η μία ομάδα επιτίθεται και οι πιθανότητες να κερδίσει τον αγώνα είναι μεγάλες και ταυτοχρόνως η άλλη ομάδα μένει με έναν παίκτη λιγότερη. Μακροπρόθεσμα παρόμοιο στοίχημα μπορεί να φέρει ικανοποιητικά κέρδη, διότι ο συντελεστής για την ομάδα που μπορεί να κερδίσει στα τελευταία δέκα λεπτά φτάνει περίπου στις 4.00, και στο τέλος φτάνει ακόμα και πιο ψηλά. Έτσι, θα πρέπει να παρακολουθήσετε τον αγώνα περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή, και στη συνέχεια να στοιχηματίσετε στιγμιαία.

Στρατηγική για πάνω από 2,5 γκολ

   Α. Πρώτων επιλέξτε πρωταθλήματα, όπου καταγράφονται πολλά γκολ και ποσοστά πάνω από 2,5 γκολ είναι αρκετά καλή, όπως η Ολλανδία, η Αυστριακή δεύτερη κατηγορία ή το Ιαπωνικό πρωτάθλημα. Β. Με την στατιστική ψάχνουμε τις ομάδες ,οι οποίες, το 80% των παιχνιδιών εισάγονται τουλάχιστον 2 γκολ. Για την προτίμηση είναι και οι δύο ομάδες να σημειώνουν αρκετά γκολ. Ως συνήθως επιλέγονται οι ομάδες από τα μέσα του πίνακα, οι οποίες δεν έχουν τίποτα να παίξουν. Είναι προτιμότερο να αποφεύγεται τα Ντέρμπι. Γ. Επιλέγετε 4-5 αγώνες στους οποίους να σχηματίσετε. Περιμένετε δέκα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, επειδή οι αποδόσεις είναι υψηλότερες και στοιχηματίζετε ζωντανά στην πάνω από 2.5 γκολ. Στις 85% των περιπτώσεων αντιλαμβάνεστε την επιτυχία. Στρατηγική για κάτω από 2,5 γκολ

   Παίζουν Ίντερ εναντίον Γιουβέντους. Εσείς δεν είστε σίγουροι για το πώς να στοιχηματίσετε σε αυτό τον αγώνα, επειδή οι δύο ομάδες έχουν ίσες δυνάμεις, σκέφτεστε ότι δεν θα σκοράρουν πολλά γκολ επειδή είναι ντέρμπι και παίζουν στην προστασία. Έτσι οι πιθανότητες των κάτω από 2,5 γκολ με συντελεστή 1,8 φαίνονται δελεαστικοί. Όμως ξεκινάτε να παρακολουθείτε τον αγώνα και φαίνεται ότι η Ίντερ παίζει με επίθεση πρόγραμμα παιχνιδιών και οδηγεί μετά από ενδέκατο λεπτό. Ο συντελεστής για Κάτω από 2,5 γκολ τώρα απότομα αυξάνεται έως 4.1. Έτσι αμέσως σας δίνει τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε ζωντανά με κάτω από 2,5 γκολ με αποδόσεις πολύ καλύτερες από αυτές που ήταν πριν από την έναρξη του αγώνα.

Στρατηγική “ασφαλείς”

   Ο πανούργος παίκτης μπορεί να εγγυηθεί ο ίδιος ένα κέρδος από την παρακολούθηση και την κατανόηση της κυκλοφορίας των παραγόντων που αλλάζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το αντισταθμιζόμενο στοίχημα και διαιτησίας είναι η ασφαλέστερη και πιο κοινές στρατηγικές που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες για μόνιμη αύξηση ταμειακών διαθεσίμων. Για παράδειγμα: κατά τη διάρκεια του αγώνα στο ημίχρονο, ενός πράκτορα στοιχημάτων μπορεί να έχει συντελεστές για Πάνω από 1,5 γκολ στο 2,85, ενώ μια άλλη εταιρεία στοιχημάτων προσφέρει Κάτω απο1.5 γκολ σε 1.80.Εαν τα στοιχήματα είναι τοποθετημένα σωστά, το 10% του κέρδους που μπορεί να επιτευχθεί ανεξάρτητα από την έκβαση . Άλλο ένα παράδειγμα: Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού ποντάρετε 50 ευρώ σε λιγότερο από 11 γωνίες σε αποδόσεις 2.Το παιχνίδι αρχίζει και στα πρώτα 20 λεπτά δεν είναι πολλές οι γωνιές και ο πράκτορας αλλάζει το στοίχημα σε περισσότερο από 10 στροφές με συντελεστή 2,1 και λιγότερο από 10 στροφές με το συντελεστή 1,90. Τώρα μπορείτε να στοιχηματίσετε άλλα 50 ευρώ σε περισσότερες από 10 γωνιές. Εάν οι γωνιές στον αγώνα είναι κάτω των 11, κερδίζετε 50Χ2 = 100 ευρώ, έτσι ώστε να έχετε σκοτωθεί το άλλο σας στοίχημα. Εάν οι γωνίες είναι πάνω από 10, κερδίζετε 50Χ2, 1 = 105 ευρώ. Το καθαρό κέρδος σας είναι 5 ευρώ. Μάλλον σας φαίνονται λίγα, αλλά αυτό είναι απλά ένα παράδειγμα. Εάν αυξήσετε το στοίχημα και πέσετε σε μια τέτοια εγγυημένη κατάσταση προμηθεύεστε πέντε τοις εκατό καθαρό κέρδος.

Στρατηγική “Συνδυασμός”

Μια άλλη σχετικά καλή επιλογή είναι να συνδυάσετε “ασφαλούς” αγώνες με ζωντανό στοίχημα παραδείγματος χάριν, για κάτω / πάνω γωνίες. Δίνω ως παράδειγμα αμέσως για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται: Πριν από την έναρξη του τελευταίου παιχνιδιού, όλα τα άλλα “ασφαλή” πρέπει να έχουν παιχτεί. Παραδείγματος χάριν έχουμε το ακόλουθο δείγμα:

Μπολόνια- Μίλαν (τελικό αποτέλεσμα) Μίλαν 1,62

ΑΕΚ-Λάρισα (τελικό αποτέλεσμα) ΑΕΚ 1,60

Μπάγερν-St. Pauli (Αποτέλεσμα Ημίχρονο / Τελικό) Μπάγερν 1,25

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -Άρσεναλ (γωνίες) Πάνω από 10 γωνίες 2,00

   Σημαντικό: Ο συντελεστής του συσσωρευτή είναι 6,48 και σε στοίχημα για παράδειγμα από 20 ευρώ το κέρδος θα είναι 129,6 ευρώ. Στην περίπτωση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -Άρσεναλ ξεκινάει πολύ αργότερα από όλους τους άλλους αγώνες οι οποίοι έχουν είδη παιχτεί. Οχτώ λεπτά μετά από την έναρξη του αγώνα ήδη έχει μια γωνία και συντελεστή κατώτερο από 11 γωνίες είναι 2,5, σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε εάν μόνο να εξασφαλίσετε τα στοιχήματα που έχετε βάλει (αυτό από τη στήλη και εκείνο για κάτω των 11 γωνίες) ή να στοιχηματίσετε έτσι , ώστε και να αποσβέσετε το διακύβευμα και για να κερδίσετε κάτι, ανεξαρτήτως εάν είναι πάνω από 10 ή κάτω των 11 γωνίες. Υπάρχουν πολλά είδη στοιχημάτων, αλλά η συμβουλή μας είναι να κάνετε έξυπνες επιλογές και πάντα περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να στοιχηματίσετε ζωντανά. Είναι πολύ σημαντικό να τηρήστε αυστηρή πειθαρχία ποντάροντας στη ζωντανή, επειδή όσο εύκολο είναι να κερδίσετε μεγάλα ποσά και έτσι τόσο εύκολο είναι να χάσετε μεγάλα ποσά, γ’αυτό είναι καλύτερο να τεθεί κανένα όριο, ακόμη και πριν την έναρξη του παιχνιδιού, στο οποίο θα στοιχηματίσετε ζωντανά. Να θυμάστε, ότι τα ζωντανά στοιχήματα είναι ένα ισχυρό εργαλείο για το σοβαρό παίκτη, ώστε θα πρέπει να έχετε μια καλά οργανωμένη στρατηγική, πολλές πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία. Και τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε και να απολαύσετε τα παιχνίδια για να δούμε πόσες από τις στρατηγικές μας πραγματοποιηθήκαν!

 

Live Scores