Συμβουλές

   Είναι ένα μη πολύπλευρο είδος στοιχημάτων, να γιατί: πολλοί έμπειροι παίκτες αγαπούν αυτό το είδος στοιχημάτων και κερδίζουν καλά χρήματα αλλά την ίδια στιγμή για το κεφάλαιο των αρχάριων live-στοιχήματα είναι σοβαρό κίνδυνο. Γιατί? Γιατί σύμφωνα κατά την διάρκεια Live Betting ανταγωνίζεστε μόνο με τον βοηθό του μπουκμαϊκερ που οδηγεί το αγώνα και ορίζει τους συντελεστές. Όπως σ` αυτόν έτσι και σ` εσάς ο χρόνος είναι πολύ λίγος αλλά αυτός είναι επαγγελματίας και σε αυτό το “μπλιτς παιχνίδι” συχνότερα ο αρχάριος τιμωρείται για τα λάθη του.

   Τα Live-στοιχήματα είναι ενδιαφέροντα με αυτό πως βλέποντας το παιχνίδι στην τηλεόραση μπορείτε να εκτιμήσετε τη κατάσταση, να βρείτε τη κατάλληλη στιγμή και να πάρετε τη σωστή απόφαση στοιχήματος. Παραδείγματος χάρη ποδόσφαιρο: μέχρι την αρχή του παιχνιδιού για το φαβορίτο ο συντελεστή πρέπει να είναι μεταξύ 1.6-1.7, μετά από 20-30 λεπτά από την αρχή με αποτέλεσμα 0-0μπορείτε ήδη να λάβετε πιο συμφέρον συντελεστή. Εάν η ομάδα σας έχει πάθει γκολ ο συντελεστή αμέσως θα γίνει 1.5-2 ανώτερο από το αρχικό. Όταν τα στοιχήματα διατάζονται γρήγορα κάποια γραφεία μπουκμαικερ θέλουν να πάρουν από εσάς χειρότερες συντελεστές από εσάς από αυτές που έχετε δει. Π.χ. ο συντελεστή ήταν 1,7 εσείς στοιχίζετε να αυτός σας λέει: — “ο συντελεστής άλλαξε, δώστε σε 1,65″ ή παίρνει σε 1,7 και αμέσως αυξάνει σε 1,75.

   Ποιο είδος αθλητισμός είναι καλύτερο? Απάντηση βεβαίως δεν υπάρχει. Καθένας προτιμά κάποιο είδος αθλητισμού, κάποιος καλά καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο, άλλος τένις ή NBA. Δεν μπορείτε να καταλάβετε απ` όλα — αυτό μπορεί να είναι βαρύ και μπερδεύτικο.

   Επιλογή του μπουκμαικερ: Τα κριτήρια επιλογής γραφείου για Live Betting πρέπει να είναι τα εξής: γρήγορη αποδοχή των στοιχημάτων και κακούς μπουκμαικερ :)  Όπως είπε ένας έξυπνος άνθρωπος «να παίζεις σύμφωνα με το συντελεστή που δίνει ο μπουκμαικερ ως την αρχή του παιχνιδιού είναι δύσκολο επειδή πάνω σ` αυτό έχουν εργαστεί πολλούς ανθρώπους και προγράμματα, ευκολότερο είναι να εργάζεσαι Live 1¨1 με το μπουκμαικερ.

   Πως στοιχηματίζεται: στα live-στοιχήματα το βασικότερο είναι να διασώζεται τη σωστή σκέψη για να μην διαφοροποιείται δυνατά από τη στρατηγία. Επιλέγετε σωστή στρατηγία. Σε οικονομική άποψη η στρατηγία δεν πρέπει να διαφοροποιείτε από εκείνη σε κανονικό στοίχημα — αυτή πρέπει να είναι μια από τις ασφαλείς στρατηγίες για το κεφάλαιο, π.χ. να στοιχηματίζεται ένα ορισμένο ποσό (% από το αρχικό κεφάλαιο).

   Ποτέ δεν πρέπει να στοιχηματίζετε περισσότερο αν και σας φαίνετε πως σ` αυτό το παιχνίδι όλα είναι σαφές. Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο στις τελευταίες στιγμές μπαίνουν παίκτες, ή παίκτης τένις χάνει στο αποτέλεσμα 1-4 στο σετ κερδίζει το παιχνίδι. Ποια είναι η σημασία κινδύνου με το συντελεστή 1,10. Χρησιμοποιήστε την τηλεόραση σαν γρηγορότερη πηγή πληροφορίας. Σ` αυτή τη περίπτωση έχετε δυνατότητα σε γκολ να αντιδρείτε γρηγορότερα από κάποιο μπουκμαικερ.

   Μη είστε αφελής: “Η Τσέλσι είναι πολύ καλή ομάδα και δεν μπορεί να χάσει από κάποια μέση ομάδα”. Αντιθέτως χάνει στη πιο ακατάλληλη στιγμή. Ή π.χ. στο τένις, πολύ κανονικό λάθος είναι να θεωρείτε πως εάν ο παίκτης έχει κερδίσει το πρώτο σετ, αυτός θα κερδίσει το παιχνίδι. Και σε κάθε είδος αθλητισμού είναι έτσι: στο μπάσκετ κάνουν 3 πόντους στις τελευταίες στιγμές, στο σνούκερ κάνουν σνούκερ :) οι αθλητές παλεύονται ως τη τελευταία στιγμή και όχι σπάνια αρπάζουν τη νίκη που φαινόταν πως ήταν στα χέρια του αντιγόνου.

   Live-πιρούνι: να κρατήσεις ένα πιρούνι στο Live είναι πολύ πιο ρεαλιστικό επειδή οι συντελεστές αλλάζονται πολύ γρήγορα, και οι μπουκμαικερ μπορούν να μη πετυχαίνουν ένα μετά από τον άλλος, να κάνουν λάθη και να βάλουν συντελεστές για να ισοπεδώσουν τα χρηματικά ποσά των πελατών τους.

Συμπέρασμα:

Πριν από το παιχνίδι εξετάστε τις δυνάμεις στο παιχνίδι;

Πριν να κάνετε στοίχημα να καταλάβετε ποια είναι η τρέχουσα κατανομή των δυνάμεων;

Υποχρεωτικά πρέπει να έχετε πηγή πληροφορίας για να ελέγχετε το παιχνίδι;

Κρατήστε τη στρατηγία σας;

Μη παίζετε με χαμηλές συντελεστές. Γιατί να κινδυνεύετε 100 ευρώ για να κερδίσετε 10;

Καλύτερα να τα κινδυνεύσετε για εκατοντάδες. Μη προσπαθείτε αμέσως να κερδίσετε πολύ! Μαζέψτε εμπειρία. Παίξτε με μικρά στοιχήματα ή σε χαρτί.

Live Scores